Ημ/νια Δημοσίευσης: Τρ 14 Απρ 2015

Πρώην δακίτισα και στενή φίλη «σαμαρικών» η καταγγέλλουσα την Κωνσταντοπούλου για επεισόδιο σε βενζινάδικο

konstantopoulou_2

Να είναι αυτό που ο θυμόσοφος λαός λέει «σατανική σύμπτωση»; Μήπως, ναι βρε παιδί, απλά έτυχε να βρεθεί εκεί; Ή μήπως κάτι άλλο συμβαίνει; Όπως και να έχει το γεγονός ότι η καταγγέλλουσα την Ζωή Κωνσταντοπούλου -για εκτός εαυτού αντιδράσεις σε βενζινάδικο της Αιδηψού την Κυριακή του Πάσχα, και απειλές (του τύπου «πάρε τον ιδιοκτήτη να του πω να σε απολύσει») προς τον υπάλληλο επειδή της αρνήθηκε να αλλάξει λάστιχο- ήταν πρώην στέλεχος της ΔΑΚΕ ΟΤΕ και, σύμφωνα με συναδέλφους της, άτομο του στενού κύκλου «σαμαρικών» στελεχών της Συγγρού επιτρέπει ιντριγκαδόρικους συνειρμούς και δημιουργεί ερωτήματα τα οποία «αναζητούν» απαντήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του nez.gr, η κυρία Βάλια Παναγιωτίδου είναι υπάλληλος του ΟΤΕ με σχετικά μικρή προϋπηρεσία και συγκεκριμένα κατέχει θέση γραμματέα στον Οργανισμό Παραθεριστικών Κέντρων του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών. Ηταν στέλεχος της ΔΑΚΕ Διοικητικών Υπαλλήλων ΟΤΕ από την οποία διαγράφηκε.

«Διαβάστε περισσότερα:

Ο μάρτυρας, που κανείς δεν αναζήτησε, αλλάζει την «ιστορία» που έστησαν για την Κωνσταντοπούλου»

Ο πρώην πρόεδρος της ΔΑΚΕ Δ.Υ. Νίκος Φαρμάκης επιβεβαίωσε στο nez.gr ότι η κυρία Παναγιωτίδου ανήκε στη ΔΑΚΕ Δ.Υ. ΟΤΕ από την οποία διαγράφηκε. Η καταγγέλλουσα την Πρόεδρο της Βουλής για εκτός εαυτού αντιδράσεις στο βενζινάδικο της Αιδηψού, σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της ΔΑΚΕ Δ.Υ. ΟΤΕ, φέρεται να έχει πολύ καλές σχέσεις τόσο με τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ ΟΤΕ (Ομίλου) Βασίλη Λάμπρου, με τον πρώην επικεφαλής της παράταξης Αντώνη Μπιρμπιλή και με τον έχοντα τα ηνία της γραμματείας συνδικαλισμού της ΝΔ του κ. Αντώνη Σαμαρά, τον κ. Φίλιππο Ταυρή. Μάλιστα, η καταγγέλλουσα φέρεται να βοηθά στη γραμματεία Συνδικαλισμού της ΝΔ, όταν αυτό της ζητείται, χωρίς αμοιβή φυσικά από το κόμμα.

Εν κατακλείδι… Τελικά, η καταγγέλλουσα -που τόσο στενή σχέση φέρεται να έχει με τη ΝΔ του κ. Α. Σαμαρά- έτυχε να είναι στο βενζινάδικο της Αιδηψού και, πράγματι, να δει την κυρία Κωνσταντοπούλου σε έξαλλη κατάσταση να απειλεί με… απόλυση υπάλληλο επειδή δεν της άλλαζε λάστιχο; Ή μήπως κάτι άλλο συνέβη; Αλήθεια ή «είδηση φούιτ» αναρωτιούνται δικαιολογημένα πολλοί;

Τα συμπεράσματα δικά σας… Πάντως, να μην ξεχνά κανείς ότι λίγο πριν τις εκλογές του 2004, ο κ. Σημίτης από το τηλεφωνικό κέντρο του ΙΚΑ δεν απαντούσε σε πολίτες που τυχαία είχαν καλέσει αλλά σε εργαζομένους του ταμείου στους οποίους η τότε διοίκηση του είχε δώσει «ρόλους».

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*



Barf