Ημ/νια Δημοσίευσης: Τε 15 Απρ 2015

Πόσες φορές αναφέρεται το όνομα του Ευάγγελου Βενιζέλου στην αρχική σελίδα του ΠΑΣΟΚ;

pasok_venizelos_2

Από μια αδιάφορη «βόλτα» στο διαδίκτυο πέσαμε πάνω στο site του ΠΑΣΟΚ και κάτι μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Τόσο που προέκυψαν απορίες. Το ερώτημα μπορεί να είναι ανούσιο, μπορεί όμως και να διευκολύνει τη διεξαγωγή συμπερασμάτων: « Πόσες φορές αναφέρεται το όνομα του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου στην αρχική σελίδα του site που έχει το ΠΑΣΟΚ; ».

Η απάντηση δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, ούτε τέσσερις, ούτε πέντε, ούτε έξι, ούτε επτά, ούτε, ούτε…

venizelos_pasok

Η κεντρική σελίδα του ΠΑΣΟΚ (pasok.gr) την Τετάρτη 15 Απριλίου, για παράδειγμα, είχε συνολικά 17 θέματα (!) στα οποία είτε με μεγάλη φωτογραφία που περνά από το slider για τους μυημένους στα διαδικτυακά (από τις εναλλασσόμενες κεντρικά φωτογραφίες), είτε στα «δεύτερα» που ακολουθούν από κάτω, αναφερόταν το όνομα του προέδρου, και αντιπροέδρου της προηγούμενης συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου. Γιατί προκαλεί εντύπωση; Συνολικά, στην κεντρική σελίδα εμπεριέχονται περίπου 28 θέματα.

Αυτό σημαίνει ότι με το όνομα του ο κ. Βενιζέλος καταλαμβάνει το 60% των θέσεων της κεντρικής σελίδας του site που έχει το ΠΑΣΟΚ. Αν μη τι άλλο, πληθωρική παρουσία στο διαδίκτυο θα έλεγε κανείς…

pasok_venizelos

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*



Barf