Ημ/νια Δημοσίευσης: Πα 3 Ιαν 2014

Εκδήλωση για την κοινωνική αλληλεγγύη στον Πειραιά

limani_agonias

Εκδήλωση με θέμα «Ο Πειραιάς της αλληλεγγύης» διοργανώνουν οι δομές αλληλεγγύης της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014, στο Πασαλιμάνι.

Στην εν λόγω εκδήλωση που θα διαρκέσει από τις 10 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ, η ομάδα κοινωνικής αλληλεγγύης του «Λιμανιού της Αγωνίας» θα προσφέρει ευχές για τον καινούριο χρόνο γύρω από το «δέντρο της αλληλεγγύης» και γιορτινά κεράσματα, στο παρκάκι που περιβάλλεται από τις οδούς Γρηγόρη Λαμπράκη, Σωτήρος Διός & Λουκά Ράλλη (απέναντι από το παλιό Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας). Για τα παιδιά δε, θα υπάρχει παιδική γωνιά για δημιουργικό παιχνίδι, ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσουν και εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι.

«Η κάθε δομή αλληλεγγύης θα στήσει το δικό της περίπτερο από το οποίο μέλη της θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό για τις δραστηριότητές της και θα συζητούν με όσους/ες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αλληλέγγυες δράσεις. Η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Λιμανιού της Αγωνίας  σας καλεί στην κοινή αυτή εκδήλωση στην οποία θα συμμετάσχει και  θα παρουσιάσει τις δραστηριότητές της.

Οι υπόλοιπες δομές αλληλεγγύης που θα συμμετάσχουν  στην εκδήλωση «Ο Πειραιάς της αλληλεγγύης» είναι η Αλληλεγγύη Πειραιά, η Αλληλεγγύη Νίκαιας, η Αλληλεγγύη Κερατσινίου, το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά και το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με το solidarity4all.gr.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*