Ημ/νια Δημοσίευσης: Σα 14 Δεκ 2013

Ευρωραγιάς: 58 κατασκευαστές «πολιτικού άλλοθι» συνιστούν… ΚΟΣΑΠ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ… ΣΕ ΚΡΙΣΗ                    

 Σαββατοκύριακο 14 & 15 Δεκεμβρίου 2013

 

simitis-euro

Έλληνες, ανάψτε καμιά λαμπάδα στο ευρώ (προσοχή μόνο, μην καείτε).

- Καταστράφηκε μέρος του εξοχικού του τ. πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας από πυρκαγιά: Πάλι άφησε αναμμένο το μαγκάλι η Δάφνη;

- Κατά μια άλλη εκδοχή, επειδή οι Σημιταίοι έχουν κομμένο το ηλεκτρικό, η Δάφνη προσπάθησε να μαγειρέψει στο τζάκι κάτι ραδίκια – που είχε μαζέψει ο Κώστας από τα γύρω χωράφια – και εκεί έγινε το κακό!

- Σύμφωνα με τρίτη εκδοχή, της πυρκαγιάς προηγήθηκε συγκέντρωση των 58 στο σπίτι του Σημίτη και η ζημιά προήλθε από τα αποτσίγαρα.

- Οι 58 της κεντροαριστεράς τα κάνουν όλα και συμφέρουν. Σκουπίζουν, ξεσκονίζουν, συγυρίζουν, πλένουν και ξεπλένουν…

- Εχεις ένα διαλυμένο, διεφθαρμένο ανυπόληπτο, τέως σοσιαλιστικό κόμμα; Μην ανησυχείς. Υπάρχουν οι 58. Σε βάζουν στις αγκάλες τους και με μιάς μεταμορφώνεσαι σε πρίγκιπα των κομματικών παραμυθιών!

- Με επιστολή τους στον Ευάγγελο Βενιζέλο 11 στελέχη του ΠΑΣΟΚ ζητούν την άμεση σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος: Προτιμότερο να συνεδριάσουν οι 58, που ‘ναι και εύκαιροι!

- Η κυβέρνηση, μαθαίνουμε από το «nez.gr», έχει δώσει 1,1 δις ευρώ σε συμβούλους: Ποιός είπε ότι η κυβέρνησή μας είναι τσιγκούνα; Λεφτά, πολλά λεφτά, για συμβούλους υπάρχουν. Και για τους πολίτες, υπάρχουν φόροι!

ΕΥΡΩΡΑΓΙΑΣ

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*