Ημ/νια Δημοσίευσης: Τρ 17 Φεβ 2015

Μεγάλη γιορτή βιβλίου στη Θεσσαλονίκη

bazaar_vivliou_1

Τη μεγαλύτερη « Γιορτή Βιβλίου – Bazaar 2015 » που έχει πραγματοποιηθεί έως σήμερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, από 19 Φεβρουαρίου και έως τις 11 Απριλίου.

Στο πιο κεντρικό, κομβικό σημείο της πόλης και ανάμεσα στην οδό Τσιμισκή και στην Ερμού περίπου στο μέσο, ένας χώρος πολιτισμού δημιουργείται για το βιβλίο, για να υποδεχθεί όλους τους βιβλιόφιλους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες από όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και των γύρω νομών, με τις οικογένειες τους, τους φίλους αλλά και τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, φοιτητές, συλλόγους κ.ά.  

Όλοι οι επισκέπτες από όλες τις εισόδους της Θεσσαλονίκης μπορούν να εξυπηρετηθούν και με τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ που έχουν πρόσβαση με κεντρικές αφετηρίες – αφίξεις την Αριστοτέλους, την πλατεία Ελευθερίας κ.ά.

Αισιοδοξώντας ότι και αυτή η διοργάνωση θα έχει μεγάλη επιτυχία μια και το  βιβλιόφιλο κοινό που στηρίζει τη φιλαναγνωσία κάθε φορά και παρά την κρίση,  θα είναι και πάλι κοντά μας, για  να προμηθευτούν βιβλία της αρεσκείας τους σε πολύ χαμηλές τιμές και με έκπτωση πάνω από 70%.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*



Barf