Ημ/νια Δημοσίευσης: Πα 28 Μαρ 2014

Ο Άρης βρήκε τη λύση! Θα μειώσει την ανεργία με την… αισθητική στην Αθήνα

spiliotopoulos_ant1

Τη λύση στα δεινά που ταλανίζουν τους εκατομμύρια πολίτες της Αθήνας, όπως είναι το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας, φαίνεται ότι βρήκε ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αρης Σπηλιωτόπουλος (η ζωή, ειδικά υπό όρους μνημονίου θέλει χιούμορ, μην το ξεχνάμε…).

Μιλώντας σε βραδινή, ψυχαγωγική εκπομπή στα μέσα της εβδομάδας, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, πρότεινε… την αισθητική ως λύση για την ανεργία που μαστίζει τους κατοίκους της πρωτεύουσας, αναφέροντας πως ο νυν Δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης, απέτυχε στον τομέα αυτό. «Χωρίς… αισθητική η Αθήνα δεν θα γίνει πόλος έλξης και χωρίς επισκέπτες, χωρίς τουρίστες, πώς θα έρθει συνάλλαγμα; Και χωρίς συνάλλαγμα, πώς θα ανοίξουν μαγαζιά, πώς θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας; Εκεί ακριβώς, στο κοινωνικό πρόσωπο που θα πρέπει να έχει ο δήμος, αλλά και στην καθημερινότητά μας, εκεί απέτυχε» ανέφερε, απαντώντας σε ερώτηση του παρουσιαστή της εκπομπής «Τα Καρντάσιανς», Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Και σαν να μην έφτανε το «κατηγορώ» προς το πρόσωπο του νυν δημάρχου για… έλλειψη αισθητικής, η οποία τάχα θα έλυνε το πρόβλημα της ανεργίας στην πρωτεύουσα, ο προσφάτως παραιτηθείς βουλευτής της μνημονιακής κυβέρνησης, πρόσθεσε ότι η τακτοποίηση των οικονομικών του δήμου της Αθήνας η οποία επετεύχθη από την δημοτική αρχή, έγινε σε βάρος… των κατοίκων, με απολύσεις και μειώσεις στις μισθοδοσίες των δημοτικών  υπαλλήλων! Με άλλα λόγια,ο κ. Σπηλιωτόπουλος επέκρινε τον κ. Καμίνη που εφάρμοσε, ως όφειλε, τις μνημονιακές συμφωνίες με την τρόικα που ο ίδιος με την βουλευτική του πένα υπέγραψε πριν από λίγο καιρό, για να απολυθούν εργαζόμενοι από τους δήμους και να «κοπούν» οι μισθοί των εναπομεινάντων σε εξευτελιστικά επίπεδα!

 «Το μόνο που μπορεί να πει η σημερινή δημοτική αρχή είναι ότι “τακτοποίησα τα οικονομικά των υπηρεσιών του δήμου”. Αλλά πίσω από αριθμούς δεν κρύβονται άνθρωποι; Δεν κρύβονται ανθρώπινες ψυχές; Δεν βρίσκονται οικογένειες πίσω από τους αριθμούς; Είναι δυνατόν να λες ότι τακτοποίησες τις δαπάνες του δήμου όταν γι αυτό τον λόγο έχεις απολύσει, όταν έχεις μειώσει τις μισθοδοσίες;» ανέφερε συγκεκριμένα, ο πρώην βουλευτής.

Όταν, κ. Σπηλιωτόπουλε, υπογράφατε τα μνημόνια… πίσω από τους αριθμούς δεν κρύβονταν άνθρωποι; Δεν κρύβονταν οικογένειες; Δεν κρύβονταν ανθρώπινες ψυχές;

Δείτε από το σημείο 14.20 στο παρακάτω βίντεο, τις δηλώσεις του Αρη Σπηλιωτόπουλου:

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*