Ημ/νια Δημοσίευσης: Πα 28 Μαρ 2014

Ευρωραγιάς – Η «επανάσταση» πνίγηκε στο γάλα

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ… ΣΕ ΚΡΙΣΗ

Παρασκευή & Σαββατοκύριακο 28, 29 & 30 Μαρτίου 2014

pretty_collant

Συνιστώ στους «αντάρτες» βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να μην χρησιμοποιούν κοινά καλσόν, γιατί σκίζονται εύκολα. Το πανίσχυρο Pretty Collant είναι ό,τι πρέπει για την περίπτωσή τους!

- Η κυβέρνηση άλλαξε τις λέξεις στη διάταξη για το φρέσκο γάλα και ηρέμησαν οι υποψήφιοι… αντάρτες βουλευτές: Κρέμασαν τα φυσεκλίκια και έπιασαν τα μαστάρια της αγελάδας γι’ άρμεγμα!

- Ω ήρθε η ώρα γι’ άρμεγμαααα…

- Το ρούφηξαν όλο το γάλα τους οι «αντάρτες».

- Το να περιμένεις να κάνουν αληθινό κοινοβουλευτικό αντάρτικο ο Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο Ιορδάνης Τζαμτζής είναι σαν να ελπίζεις ότι θα διαδηλώσει μαζί με τις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

- Απελευθερώνεται η αγορά των φαρμακείων και των φούρνων: Παρακαλώ, ένα κουτί Lexotanil και μισό κιλό ψωμί χωριάτικο…

- Με το νομοσχέδιο – σκούπα η κυβέρνηση τελειώνει τις τριετίες των εργαζομένων: Κυβέρνηση – πλαστικός χειρουργός, εξαφανίζει τα σημάδια του εργασιακού χρόνου και φαίνεσαι 20άρης!

- Βγαίνουμε από το μνημόνιο, επέμεινε ο Α. Σαμαράς, αλλά το μισοκακόμοιρο ύφος του πρόδιδε ότι με αυτή την κυβέρνηση έχουμε μακρύ μνημονιακό μέλλον…

- Στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης της Ουκρανίας, το ΔΝΤ στέλνει τον Τόμσεν στο Κίεβο: Σε ένα χρόνο βλέπω όλους τους Ουκρανούς να θέλουν να ενωθούν με τη Ρωσία!

ΕΥΡΩΡΑΓΙΑΣ

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*