Ημ/νια Δημοσίευσης: Τε 12 Φεβ 2014

Πεδίο μάχης η Αθήνα για τη ΝΔ – Θα διαγράψουν τον Νικήτα Κακλαμάνη;

kaklamanis

Τα «όργανα» για το Δήμο Αθηναίων μόλις άρχισαν για τη ΝΔ, η οποία αποφάσισε να κατεβάσει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο ως υποψήφιο δήμαρχο, παραγκωνίζοντας τον Νικήτα Κακλαμάνη, που σήκωσε «αντάρτικη» παντιέρα, ανακοινώνοντας και αυτός υποψηφιότητα. Το επιπλέον πρόβλημα για το Μέγαρο Μαξίμου είναι η βουλευτική ιδιότητα του «αντάρτη» Νικήτα Κακλαμάνη.

Τι θα πράξει λοιπόν ο Αντώνης. Σαμαράς; Θα διαγράψει τον Νικήτα Κακλαμάνη, που δεν πειθάρχησε στην κομματική γραμμή σε μια μείζονα υπόθεση, όπως η εκλογή δημάρχου στον πρώτο δήμο της χώρας, ή θα … καταπιεί την «ανταρσία», για να μην αδυνατήσει κι άλλο η ασθενής κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 153;

Πάντως, λάδι στη φωτιά έριξε σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος σε τηλεοπτική συνέντευξή του ζήτησε την παραίτηση του Νικήτα Κακλαμάνη. Ο ίδιος ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων δεν έκρυψε την πικρία του για την επιλογή τού παλιού του συνοδοιπόρου στην Πολιτική Άνοιξη, Αντώνη Σαμαρά. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 άφησε σαφείς αιχμές για την επιλογή των επίσημων υποψηφίων της ΝΔ λέγοντας: «αυτοί ζουν μέσα σε τέσσερις τοίχους και δεν έχουν επαφή με τη λαϊκή βάση του κόμματος. Eγώ προέρχομαι από τη λαϊκή βάση και σε αυτήν απευθύνομαι».

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έριξε τη μπηχτή του και κατά του Άρη Σπηλιωτόπουλου, εκφράζοντας την ελπίδα μέσα στους επόμενους 2,5 μήνες να μάθει τα προβλήματα της πόλης.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*