Ημ/νια Δημοσίευσης: Πε 6 Φεβ 2014

Τρόφιμα χωρίς μεσάζοντες σε Γαλάτσι και Χολαργό

medium_2201585021

Προϊόντα διατροφής σε πολύ χαμηλές τιμές θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν όσοι καταναλωτές βρεθούν την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014, στις αγορές χωρίς μεσάζοντες που «στήνονται» στο Γαλάτσι και τον Χολαργό.

Συγκεκριμένα, η 9η Διανομή Τροφίμων στην περιοχή του Γαλατσίου θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος Βεϊκου (2ο parking), από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, ενώ η 7η Αγορά Χωρίς Μεσάζοντες της περιοχής Παπάγου-Χολαργού θα είναι ανοιχτή στο 2ο γήπεδο Χολαργού, από τις 9 το πρωί έως τις 11.30 για όσους όσοι έχουν παραγγείλει τα προϊόντα που επιθυμούν και από τις 11.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι για εκείνους που δεν παρήγγειλαν.

«Δημοκρατία, Τροφή, Στέγη, Παιδεία, Υγεία, Πολιτισμός, Δημόσιος χώρος, δεν είναι για μας συζητήσεις στα κανάλια, είναι δική μας πια υπόθεση, είναι δικαιώματα και προτεραιότητες ζωής, οδηγός για δράση. Να φτιάξουμε ομάδες δράσης και αλληλεγγύης σε κάθε γειτονιά. Η πόλη μας πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει. Θα φροντίσουμε εμείς γι αυτό» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές της 9ης Διανομή Τροφίμων Γαλατσίου. «Ας παλέψουμε όλοι μαζί και ας διεκδικήσουμε τη δικαιοσύνη και την ελευθερία που μας στέρησαν! Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε! Συγκεντρώνουμε τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη» σημειώνουν τα μέλη του Δικτύου Χολαργού – Παπάγου.

Πληροφορίες από το solidarity4all.gr.

 

 

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*