Ημ/νια Δημοσίευσης: Σα 7 Σεπ 2013

Σε ποιο κανάλι οι τηλεθεατές έριξαν «μαύρο» – Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε…

edt

Οι τηλεθεατές γυρίζουν την πλάτη στο κακέκτυπο της ΕΡΤ, τη Δημόσια Τηλεόραση (ΔΤ) της δικομματικής κυβέρνησης. Αυτό, προκύπτει από τις καταγραφές της AGB και από την πρώτη μέρα που το κανάλι βγήκε στον αέρα.

Η αποστροφή των πολιτών προς το κυβερνητικό τηλεοπτικό κατασκεύασμα πιστοποιήθηκε και από την ελάχιστη… απήχηση του πρώτου δελτίου ειδήσεων, την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, το οποίο μπήκε στους πίνακες της AGB με 4,9% στο σύνολο και 0,9% στις ηλικίες 15 – 44, όπως γράφει το star.gr. Το πολυδιαφημισμένο πρώτο δελτίο ειδήσεων της ΔΤ, που μεταδόθηκε για μια ώρα (στις 18.00), με παρουσιαστή τον Προκόπη Δούκα, δηλαδή ήταν …για λίγους.

Γενικά οι εκπομπές της ΔΤ «πιάνουν πάτο» σε τηλεθέαση κινούμενες στη συντριπτική πλειονότητά τους από 0.5% έως 5% στο σύνολο. Χαμηλή είναι και η πτήση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής της ΔΤ, με τα νούμερά της να βρίσκονται γύρω στο 2%.

Συμπερασματικά, το κοινό έχοντας αντιληφθεί ότι η ΔΤ είναι ένα όργανο της κυβέρνησης, που επιχειρεί να αντισταθμίσει το μαύρο στην ΕΡΤ, την μαυρίζει δεόντως!

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*