Ημ/νια Δημοσίευσης: Πα 23 Μάι 2014

Ευρωραγιάς – Τέρμα τα αστεία, καμιά δικαιολογία

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ… ΣΕ ΚΡΙΣΗ

Παρασκευή και Σαββατοκύριακο 23, 24 & 25 Μαΐου 2014

 Antonis-Samaras-Evangelos-Venizelos11

Αν πιστεύεις αληθινά ότι αυτοί οι δύο εκφράζουν τις ελπίδες σου, ψήφισέ τους!

- Προτείνω σε κάθε πολίτη, σε εκείνον που έχει αποφασίσει να πάει στην κάλπη, αλλά και σε όποιον αμφιταλαντεύεται, να αφιερώσει αυτές τις δυο μέρες, μισή ώρα από τη ζωή του, για να σκεφτεί σοβαρά.

- Σκέψου, τι έχεις υποστεί αυτά τα τέσσερα μαύρα χρόνια. Εσύ και η οικογένειά σου.

- Σκέψου, ποια κόμματα και πολιτικοί, που κυβέρνησαν 40 χρόνια, σε οδήγησαν σε αυτό το σημείο.

- Σκέψου, πόσα ψέματα σου είπαν για να αρπάξουν την ψήφο σου.

- Σκέψου, ότι ακόμα και την ώρα που εσύ υποφέρεις, το σύστημα και οι φίλοι του, «γλεντοκοπούν» και πίνουν στην υγειά των κορόϊδων.

- Σκέψου, τι άλλο σε περιμένει, αν με την εκλογική στάση σου τους επιτρέψεις να κυβερνούν αδιατάραχτα.

- Σκέψου, ότι το σπουδαιότερο που σου στέρησαν αυτά τα χρόνια είναι η ελπίδα.

- Αν αυτές οι σκέψεις σε πείσουν ότι αξίζει να ψηφίσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, κάν΄ το. Μην απέχεις, πήγαινε στο εκλογικό κέντρο πάρε ένα ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ (το ίδιο είναι) και ρίξ΄ το στην κάλπη. Ψήφισέ τους συνειδητά, αλλά μην απέχεις…

- Αν πάλι καταλήξεις στο αντίθετο συμπέρασμα, μην καταψηφίσεις. Κάνε την αγανάκτησή σου ελπίδα και ψήφισε γι’ αυτή. Γιατί πέρα από όσα δικαιώματα σου αφαίρεσαν, το δικαίωμα στην ελπίδα τελικά δεν μπορούν να το καταργήσουν.

- Και κάτι τελευταίο, για τους ηλικιωμένους ψηφοφόρους… Είναι προκλητικά εγωιστικό και στενόμυαλο ένας απόμαχος, των 70, 80 και παραπάνω χρόνων να επηρεάζει καθοριστικά με την ψήφο του το μέλλον των παιδιών του και των εγγονιών του, μόνο και μόνο επειδή φοβάται μην χάσει την πετσοκομμένη σύνταξη των 600 – 700 ευρώ.

- Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να ρωτήσει τα παιδιά και τα εγγόνια του, τι θέλουν να ψηφίσει για το δικό τους αύριο!

ΕΥΡΩΡΑΓΙΑΣ

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*