Ημ/νια Δημοσίευσης: Τρ 10 Φεβ 2015

«Την ΕΡΤ βούλιαξαν εκπομπές των 30.000 € κ. Θεοδωράκη» – «Λαβή» Καμμένου – «Καρφί» Κωνσταντοπούλου

kammenos_konstantopoulou_kammenos

Ένα « μπρα ντε φερ » με αφορμή την ΕΡΤ ανάμεσα στον κ. Πάνο Καμμένο και τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη, με νικητή τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, «έκρυβε» λίγο πριν την ολοκλήρωση της, η διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Με αφορμή τη θέση που εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος « το Ποτάμι » απέναντι στην πρόθεση της κυβέρνησης να λειτουργήσει, ξανά, η ΕΡΤ, ο κ. Καμμένος έστρεψε τα «πυρά» του προς τον κ. Θεοδωράκη, ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν εκτός της αίθουσας της Ολομέλειας, και τόνισε ότι «την ΕΡΤ την βούλιαξαν οι εκπομπές των 20.000 και 30.000 ευρώ … Όχι οι εργαζόμενοι της, με τους κανονικούς μισθούς … Μπορεί (ο Σ. Θεοδωράκης) να έρθει πίσω στην αίθουσα και να ζητήσει συγνώμη».

hartaki_kammenos

Ο πρόεδρος του κόμματος « το Ποτάμι » επέστρεψε στην αίθουσα, προφανώς έχοντας ειδοποιηθεί, και ζήτησε το λόγο από την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να απαντήσει επί προσωπικού. Η κυρία Κωνσταντοπούλου ρώτησε τον κ. Θεοδωράκη εάν πρόλαβε να ακούσει την τοποθέτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας για να παρέμβει στη συζήτηση, εκτός μικροφώνου, ο βουλευτής του κόμματος Γ. Ψαριανός, ο οποίος ακούστηκε να λέει: «και οι τοίχοι έχουν αυτιά».

konstantopoulou_4

«Μάλλον ο κ. Ψαριανός αυτοπροσδιορίζεται σαν τοίχος» ήταν το σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου που προκάλεσε τα γέλια από πολλές πτέρυγες και τις αντιδράσεις των «ποταμίσιων».

Καμιά απάντηση επί της ουσίας από Θεοδωράκη

Τον λόγο από μικροφώνου πήρε ο κ. Θεοδωράκης ο οποίος επί της ουσίας δεν φάνηκε να απαντά. Ο πρόεδρος του κόμματος « το Ποτάμι » ανέφερε ότι δεν βρήκε τίποτα έτοιμο και ότι δούλεψε σκληρά, χωρίς να έχει στηρίγματα οικονομικά, αλλά επί της δήλωσης Καμμένου για τις «χρυσές» εκπομπές, ούτε κουβέντα.

theodorakis_8

Το «μπρα ντε φερ» τελείωσε με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να παίρνει το λόγο λέγοντας «κ. Θεοδωράκη και εγώ δούλεψα για πολλά χρόνια … Αλλά 20.000 την εκπομπή δεν παίρνανε οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που θέλετε να αποκλείσετε … Γιατί κάποιοι σαν και εσάς έπαιρναν τη μερίδα του λέοντος».

Ο Σαμαράς… βλέπει Θεοδωράκη

Σημειώνεται ότι ο κ. Σαμαράς, στην καταληκτική ομιλία του χρησιμοποίησε δήλωση του κ. Τσίπρα σε συνέντευξη που είχε δώσει στον… κ. Θεοδωράκη για να του κάνει αντιπολίτευση σε σχέση με τον ΕΝΦΙΑ.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*



Barf