Ημ/νια Δημοσίευσης: Πα 16 Μάι 2014

Σκίτσο, ζωγραφική και θέατρο για λιλιπούτειους καλλιτέχνες

paidi_zografiki

Την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν το ταλέντο τους, αλλά και να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τις τέχνες, θα έχουν όσα παιδιά -ηλικίας από 5 έως 12 ετών- συμμετάσχουν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που διοργανώνει το Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών «Ορνεράκης».

Εχοντας ως σκοπό να απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά και φυσικά, να εξυπηρετήσει τους γονείς την περίοδο που τα σχολεία είναι κλειστά, μια ομάδα καταξιωμένων καλλιτεχνών – εκπαιδευτικών πρόκειται να ενθαρρύνει τους μικρούς καλλιτέχνες να συνδυάσουν τη διασκέδαση με την καλλιτεχνική δημιουργία καθώς και να κάνουν καινούριους φίλους.

Η καλλιτεχνική ενασχόληση -φύλαξη- των παιδιών θα πραγματοποιηθεί από τις 16 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου 2014 (σύνολο 7 εβδομάδες), έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους συμμετέχοντες, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο και φιλόξενο χώρο.

Το πρόγραμμα θα λειτουργεί καθημερινά από τις 7:15 έως τις 16:00 και διαμορφώνεται έως εξής:

- 7:15-8:00 / Υποδοχή

- 8:00-13:00 / Καλλιτεχνικές δράσεις, όπως: Σκίτσο, Ζωγραφική, Stop Motion, Μουσικοκινητική Αγωγή, Θεατρικό Παιχνίδι.

- 13:00-16:00 / Φαγητό (στον προαύλιο χώρο), χαλάρωση (παιχνίδια, προβολές ταινιών), αποχώρηση (στο διάστημα αυτό μπορούν οι γονείς να παίρνουν τα παιδιά την ώρα που τους διευκολύνει κατόπιν συνεννόησης)

Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο ανέρχεται στα 500 ευρώ για όλο το πρόγραμμα των 7 εβδομάδων –παρέχονται εκπτώσεις σε αδέλφια, άνεργους γονείς και πολύτεκνους.

Στο τέλος του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με πρωταγωνιστές τους μικρούς μας φίλους, παρουσιάζοντας τη δουλειά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για ραντεβού, καλέστε στο 210-8665611 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

flyer_apasxolisi

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*