Ημ/νια Δημοσίευσης: Δε 3 Φεβ 2014

Ευρωραγιάς: Έλληνες βαστάτε, ο Σόιμπλε «στέλνει» ευρά και σπάει νεύρα…

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ… ΣΕ ΚΡΙΣΗ

 Δευτέρα & Τρίτη 3 & 4 Φεβρουαρίου 2014

soible8

«Έχω διαπιστώσει ότι το ελληνικό αίμα, έχει ευεργετικές ιδιότητες και κρατάει πάντα σε φόρμα τους βρικόλακες…».

- Σύμφωνα με έκθεση του γερμανικού υπουργείου Oικονομικών, την οποία επικαλείται το γερμανικό περιοδικό Spiegel, οι ελλείψεις στην Ελλάδα είναι «τεράστιες»: Μιλάμε, για «success story» ελλείψεων!

- Σύμφωνα με την γερμανική έκθεση οι φορολογικές αρχές λειτουργούν αναξιόπιστα: Εγώ τις βλέπω μια χαρά αξιόπιστα να μας χαρατσώνουν!

- Ακόμα οι Γερμανοί θεωρούν ότι «οι ιδιωτικοποιήσεις δεν προχωρούν, ενώ η αγορά εργασίας δεν είναι τόσο ευέλικτη όσο θα έπρεπε»: Δηλαδή, να απολυθούν και οι τελευταίοι των εργαζομένων Ελλήνων;

- Παρόλα αυτά ο Σόϊμπλε προετοιμάζει, ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα… βοήθειας ύψους 10 έως 20 δις ευρώ, συνοδευόμενο βέβαια από νέα μέτρα για τους Έλληνες: Οι τοκογλύφοι ξανάρχονται.

- Και σαν να μην μας φτάνει η δυστυχία μας, ο Γιάννης Στουρνάρας προαναγγέλλει ότι θα ανακοινώσει στοιχεία έκπληξη για την ελληνική οικονομία: Πράγματι, ήλεγξε καλύτερα την κατάσταση και διαπίστωσε ότι η ανεργία μειώθηκε στο 3% και ότι στα δημόσια ταμεία υπάρχουν τουλάχιστον 150 δις ευρώ! Και μετά ξύπνησε.

- Το περασμένο Σαββατόβραδο μέσα στο σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι κυνηγούσαν αντιφασίστες διαδηλωτές τα ΜΑΤ: Μωρέ, για να δουν αν χτύπησαν τα εισιτήριά τους…

ΕΥΡΩΡΑΓΙΑΣ

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*