Ημ/νια Δημοσίευσης: Τε 28 Αυγ 2013

Ευρωραγιάς – Τα όνειρα των νέων δεν είναι πεντάμηνα

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ… ΣΕ ΚΡΙΣΗ (Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013)

- Η κυβέρνηση τάζει προσλήψεις 50.000 νέων ανέργων για πεντάμηνη εργασία σε προγράμματα κοινωφελούς απασχόλησης δήμων, με αμοιβή από 427 έως 490 ευρώ το μήνα: Δουλειά περιορισμένου χρόνου, με …ολίγη αμοιβή.

- Αυτό είναι το σχέδιο Σαμαρά κατά της ανεργίας: Απολύσεις «ακριβών» μονίμων και προσλήψεις «φτηνών» πενταμηνιτών.

- Σαν να λέμε του Σαμαρά τα πεντάμηνα…

- Ωραία δουλειά και δεν ρουτινιάζει ο νέος, αφού μέχρι να γνωρίσει τους συναδέλφους του απολύεται.

- Τα πεντάμηνα της ψευδαίσθησης. Ο άνεργος νομίζει ότι εργάζεται και αμείβεται και η κυβέρνηση φαντασιώνεται ότι κατεβάζει το δείκτη της ανεργίας.

- Η ΓΣΕΒΕΕ προβλέπει το κλείσιμο τουλάχιστον 40.000 επιχειρήσεων στο δεύτερο εξάμηνο του 2013: Να και κάτι μόνιμο στην Ελλάδα των μνημονίων, τα λουκέτα.

- Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανών Βιομηχάνων ζητεί την δήμευση λιμανιών, αεροδρομίων και ακινήτων για την πληρωμή των δανείων της Ελλάδας: Οι Γερμανοί ξανάρχονται, για κατασχέσεις.

- Έτοιμοι να επιτεθούν αεροπορικά κατά των δυνάμεων του Άσαντ στη Συρία είναι οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοί τους: Μόνο μην τους προλάβει ο Αβραμόπουλος!

ΤΟ ΄ΠΕ, ΤΟ ΄ΠΕ Ο…

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (μεγάλος ασφαλιστής): «Η Ελλάδα είναι προπύργιο σταθερότητας και ασφάλειας σε μια περιοχή που κυριολεκτικά φλέγεται»… Η Μεσόγειος καίγεται και η κυβέρνηση χτενίζεται.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (fun Άδωνη) στον Υπουργό Υγείας: «Εσύ είσαι που σπας τα αβγά»…Με βερίκοκα.

ΕΥΡΩΡΑΓΙΑΣ

 

anergia8

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μετέτρεψαν το όνειρο του δημόσιου σε όνειρο του πεντάμηνου.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*