Ημ/νια Δημοσίευσης: Πε 12 Μαρ 2015

Πασχαλινό bazaar από τους φίλους του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού

bazaar_MKIE

Πασχαλινό bazaar, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, δηλαδή λίγο πριν το Πάσχα, διοργανώνουν οι «Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (ΜΚΙΕ)», εθελοντές και φίλοι που ζουν καθημερινά από κοντά τον τιτάνιο αγώνα του ΜΚΙΕ να στηρίξει τον άνεργο, ανασφάλιστο και άπορο συνάνθρωπό μας.

Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης (στο χώρο της πρώην αμερικάνικης βάσης, κοντά στο σταθμό του μετρό «Ελληνικό»). Παράλληλα, θα γίνει μια εορταστική εκδήλωση, αφιερωμένη στους μικρούς φίλους του Ιατρείου.

Σε τι διαφέρει αυτό το Bazaar;

Όπως είναι γνωστό, το Ιατρείο δεν χρηματοδοτείται από κανέναν και μόνος πόρος για την κάλυψη των αναγκών του είναι η αγάπη και η εκτίμηση του κόσμου, που σπεύδει να προσφέρει φάρμακα, εμβόλια, παιδικές τροφές και ό,τι ακόμα μπορεί να φανεί χρήσιμο στους συνανθρώπους μας. Το έργο του Ιατρείου γιγαντώνεται μέρα με την ημέρα, μαζί όμως και οι ανάγκες και οι ελλείψεις του. Γι’ αυτό λοιπόν, οι «Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού», πήραν την πρωτοβουλία να οργανώσουν το Πασχαλινό Bazaar, όπως συνηθίζουν να κάνουν τα τελευταία χρόνια, για να στηρίξουν τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του Ιατρείου.

Περισσότερες πληροφορίες

στο Facebook “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΚΙΕ” https://www.facebook.com/filoitoumkie ή στο filoi-tou-mkie.blogspot.com

Επικοινωνήστε: e-mail [email protected] ή στο 6940-855-759

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*



Barf