Ημ/νια Δημοσίευσης: Τε 20 Αυγ 2014

Η Κόκα – κόλα πάει με όλα για τα μνημονιακά ΜΜΕ (απολύσεις, λουκέτα, κ.λπ.)

coca_cola_apergia_4

Με τα μεγάλα, συστημικά και ως επί το πλείστον φιλομνημονιακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να κάνουν εδώ και 11 μήνες ότι «δεν άκουσαν, δεν είδαν, δεν μίλησαν», οι εργαζόμενοι της CocaCola συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με κεντρικό σύνθημα: «Ούτε γουλιά Coca Cola μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης».

Τα μέλη του σωματείου των εργαζομένων της εταιρίας συνεχίζουν να πηγαίνουν σε κάθε σημείο της χώρας για να ενημερώσουν τους συμπολίτες σε σχέση με τις αντιδράσεις τους, καθώς και τα αίτια που τους οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση. Πρόσφατα, για παράδειγμα, βρέθηκαν στη Σκιάθο και συνεχίζουν, με αμείωτη ένταση.

coca_cola_apergia_6

Οι εργαζόμενοι του εργοστασίου της Coca Cola Θεσσαλονίκης από την 1η Οκτωβρίου του 2013 βρίσκονται σε κινητοποιήσεις με αποκλειστικό αίτημα την επαναλειτουργία του και την ακύρωση των απολύσεων.

«Ούτε γουλιά Cocacola»

Το ισχυρό μέσο πίεσης που χρησιμοποιούν είναι η πρακτική του Μποϋκοτάζ. Φυσικά, για τα μεγάλα κανάλια το θέμα αυτό δεν υφίσταται… Γεγονός το οποίο έχει επισημανθεί και από την ηγεσία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), σε πρόσφατη ανακοίνωση της οποίας αναφερόταν: «Παρά τον εννεάμηνο αγώνα τους οι απεργοί της Κόκα Κόλα αντιμετωπίζουν αποκλεισμό από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης».

coca_cola_apergia_2

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*