Ημ/νια Δημοσίευσης: Τρ 17 Φεβ 2015

Εκκληση για παιδικές πάνες από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

sos_mitropolitiko

Σε νέα έκκληση για παιδικές πάνες (Νο. 3, 4 και 5) προχωρά το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού με στόχο να καλυφθεί η συνεχιζόμενη, μεγάλη ζήτηση από τις οικογένειες που εξυπηρετεί με μοναδική, κοινωνική συνέπεια.

Στην ανακοίνωση του ΜΚΙΕ αναφέρεται ότι κάθε μήνα βοηθούνται περίπου 100 βρέφη και παιδιά (μέχρι 3 ετών) και ήδη υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις με αποτέλεσμα να μην καθίσταται δυνατή η ανταπόκριση στις ανάγκες που υπάρχουν.

Επισημαίνεται ότι το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011.

Μέχρι σήμερα, το ΜΚΙΕ, σε 3 χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 37.000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία). Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 250 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

«Θέλουμε να τονίσουμε ότι το ιατρείο μας δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη. Οι πολίτες που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΜΚΙΕ.

 

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*



Barf