Ημ/νια Δημοσίευσης: Δε 29 Δεκ 2014

25 Ιανουαρίου οι πρόωρες εθνικές εκλογές – Τι σχεδιάζει ο Σαμαράς – Πάει Ρίζες ο Βορίδης;

samaras_deth_2014

Στις 25 Ιανουαρίου του 2015 θα πραγματοποιηθούν οι πρόωρες εθνικές εκλογές, σύμφωνα με τις δηλώσεις Σαμαρά, μετά την τρίτη ψηφοφορία – «ράπισμα» για τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τις μνημονιακές πολιτικές. Ανεξαρτήτως, ωστόσο, αποτελέσματος, ο πρωθυπουργός φαίνεται να υπογραμμίζει ότι στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας θα παραμείνει και μετά από τη –διαφαινόμενη- ήττα.

Το ενδεχόμενο αυτό, ήδη προβληματίζει κύκλους της ΝΔ και δη όσους με τον τρόπο τους έχουν δείξει ότι θέλουν να είναι οι « δελφίνοι » της επόμενης ημέρας. Στη λίστα των υποψήφιων για τη διεκδίκηση της προεδρίας από τον κ. Α. Σαμαρά συμπεριλαμβάνονται οι κ.κ. Ν. Δένδιας, Κ. Μητσοτάκης και η κυρία Ο. Κεφαλογιάννη.

vori

Ο Βορίδης πάει… Ρίζες;

Εύλογα, εάν ο κ. Σαμαράς επιμείνεινα παραμείνει στην ηγεσία της ΝΔ μετά από την διαφαινόμενη ήττα στις πρόωρες εθνικές εκλογές, από τους «δελφίνους» θα αρχίσουν τα «όργανα». Και η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον δεδομένης και της δημιουργίας του κόμματος Ρίζες, με ιθύνοντα νόα τον κ. Τ. Μπαλτάκο και, αρκετούς εκ των ακροδεξιών, να υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται στην ηγεσία αυτού του πολιτικού φορέα να τοποθετηθεί ο κ. Βορίδης!

Διάβασε περισσότερα: Ο Βορίδης ετοιμάζει δικό του κόμμα; Το παρασκήνιο, ο Μπαλτάκος και η Χ.Α.

Εμφάνιση 1 σχολίου
  1. Θα είμαι υποψήφιος σε όποιο κόμμα υιοθετήσει τις προτάσεις μου στο ακέραιο.
    Παρακαλούνται οι 500.000 επαγγελματίες οι οποίοι χρωστάνε στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ ΤΣΜΕΔΕ κ.α. ταμεία αυτασφάλισης, πρώτα να ψηφίσουν Ν.Δ. , ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ λίγο ΚΚΕ, λίγο Χ.Α. να λέμε ότι υπάρχει αντιπολίτευση, και μετά κάνουν δεκτή την κατάσχεση του σπιτιού τους ή να στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.
    Δείτε και ακούστε το βίντεο . . . 3.000.000 Έλληνες δεν πάνε να ψηφίσουν !!!
    Έλληνα και Ελληνίδα φορολογούμενε πολίτη !
    Όλα θα αλλάξουν με το Κόμμα Επαγγελματιών Ελλάδος
    https://www.facebook.com/video.php?v=991434054217040&set=vb.100000513655306&type=2&theater
    Δεν είσαι λαός, είσαι Έλληνας και Ελληνίδα φορολογούμενος πολίτης.
    Άκυρες οι κατασχέσεις για οφειλές σε ταμεία αυτασφάλισης, (ΤΕΒΕ) ΟΑΕΕ,ΤΣΜΕΔΕ κ.α. Διαγραφή χρεών σε ταμεία αυτασφάλισης, ως μη δεδουλευμένα. Είναι παράνομες χρεώσεις. Στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες η αυτασφάλιση είναι ελεύθερη. 80 € εισφορά το μήνα, σε όλα τα καταστήματα της Ελλάδος.
    Με τιμή: Τασιόπουλος Παναγιώτης. Ιδρυτής και πρόεδρος του κόμματος Επαγγελματιών Ελλάδος . Τηλ.Επικοιν. 24410-29918 what’s ap 6989422844

    500.000 Επαγγελματίες δεν μπορούν να πληρώσουν ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ (900 € το δίμηνο), και οι βουλευτές όλων των κομμάτων αδιαφορούν. ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
    Η δύναμη όλων των Ελευθέρων Επαγγελματιών και των ανέργων
    σε ψήφους είναι 4.000.000- Τέσσερα εκατομμύρια ψήφοι.
    Ετοιμάζονται ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

*



Barf